– 2012 óta foglalkozom fotózással,
– 2017 óta lakberendezéssel, és szálláshely üzemeltetéssel,
– 2021 óta ingatlanközvetítéssel,
– 2022 óta pedig weboldalak készítését is vállalom.
    Korábban 14 évet töltöttem el multinacionális cégeknél, külföldön is éltem egy kis ideig.
    Gyermekem megszületését követően jött a gondolat, hogy kiszállva a mókuskerékből kreativitásommal másokat segítsek.
    A fotózás hamar elérkezett az életembe, majd régi álmomat, a lakberendezési képzést néhány évvel később kezdtem el. Elvégezve mindkét OKJ-s iskolát – jött a gondolat, hogy érdemes lenne teljeskörű szolgáltatást biztosítani ügyfeleimnek, ezért belevágtam az ingatlanközvetítő OKJ-s képzésbe is, melyet szintén sikeresen elvégeztem.
    Így éreztem kereknek a történetet, hiszen több szolgáltatást is tudok nyújtani, legyen szó akár ingatlan fotózásról, akár a lakás ízléses “feltupírozásáról”, akár lakberendezési tanácsadásról, vagy kivitelezésről és értékesítésről is.
    Nem kell szaladgálni több céghez is, hogy külön-külön valósítsa meg az ügyfél elképzeléseit, időt-energiát-pénzt takaríthat meg! 

8 ok, amiért érdemes a MonyoArt-ot választani: 

1.,  Időt, energiát tud megspórolni, például ingatlan eladásnál nem kell külön fényképészt keresni, mert fotográfusként profi képeket készítek Önnek ( a jó kép nagyban segíti az ingatlan/szolgálatás eladását, kiadását ).

2.,  Pénztárca kímélő, ha több szolgáltatásom is igénybe veszi, Így személyre szabott kedvezményt is kaphat a csomagok áraiból.

3., Homestaging-gel fel tudom készíteni ingatlanát eladásra, illetve kiadásra. Segítek a megfelelő design kialakításában, amivel vonzóbb, csinosabb lesz lakása, és a képeken is jobban fog mutatni egy kis ráncfelvarrás a házon.

4., Elkészítem szállásáról/szolgáltatásáról a profi képek alapján csinos kis weboldalát, mely mágnesként vonzza majd a vendégeket. A szálláskeresők szeretik a minőséget, hozzuk ki a legjobbat a szállásunkból, hogy mindenki elégedett legyen.

5., Eladáshoz, vagy átalakításhoz tudok látványtervet is készíteni, mert az ingatlan vásárlók, felújítók 90%-a nem tudja elképzelni, hogy mit lehet kihozni egy ingatlanból- így jó látványtervekkel könnyebben veszik az ingatlanokat mint pl. üres lakás képekkel, illetve aki felújítás előtt áll, nekik is érdemes előtte 3 D-ben látni a lakást.

6., Ha ingatlanját szeretné felújítani, de nincs rá ideje, egy konzultáció és felmérés után megegyezünk abban, milyen mélységű terveket készítsek el, esetleg segítsek a beszerzésben, és a kivitelezésben is.

7., De készülhet látványterv a leendő álomkonyháról is, melyet a bútorasztalos ez alapján el tud készíteni.

8., Kiváló kivitelező szakemberekkel dolgozok együtt, így akár teljeskörű átalakítást is tudunk vállalni.

Tehát a MINI tanácsadáson felül az EXTRA és VIP csomagokig nálam mindent megtalál, legyen szó HOMESTAINGRŐL, LAKBERENDEZÉSRŐL,  INGATLANFOTÓZÁSRÓL, vagy WEBOLDAL készítésről.

Irányárakat a SZOLGÁLTATÁSOK fül alatt talál, egyedi megrendelésekhez kérem vegye fel velem a kapcsolatot levélben, vagy telefonon.

 
 
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt

Telefonszám: 06 20 280 6670

E- mail cím: lakberendezes.balaton@gmail.com