300000
Ft

 

EXTRA szolgáltatás!!

Kezdő szállásüzemeltetőknek!!

Több évtizedes szálláshely kiadás tapasztalattal rendelkezem, és induló szolgáltatóknak segítek végig vinni a folyamatokat, a bejelentési kötelezettségeken át a minősítésig, a hatékony marketingen át maximális kihasználtságig, figyelembe véve a vendégelégedettséget. Mindezt pénztárcabarát, segítőkész hozzáállással, ár megegyezés szerint!

Elsősorban szállásadóknak és szolgáltatásoknak készítek minőségi weboldalt ajándék fotózással.

Szállásadóként tisztában vagyok vele, hogy mennyi járulékos költséggel jár egy szálláshely üzemeltetése és kialakítottam egy olyan metódust, mely csökkenti a szállásadó kiadásait, maximalizálja a bevételét úgy, hogy a kedves vendég is jól jár, minőséget kap, emellett elégedett lesz.  

Ennek egyik alapja, hogy Önnek legyen egy jól felépített, minőségi, profi fotókkal megtűzdelt igényes weblapja, melyet a megrendeléstől számítva rövid határidőn belül megalkotok.

Továbbá tájékoztatást adok arról is, hogy weboldalával hogyan tudja kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket… 

Így készül weboldala:

A megrendelést követően egyeztetünk egy időpontot, amikor megnézem a lakást. Amennyiben az ügyfél kér design/lakberendezési tanácsadást, úgy ez alkalmat követően küldök ajánlásokat ezzel kapcsolatban. Ha erre nincs szükség, akkor megtörténhet az első találkozáskor a fotózás.

Ha kisebb átalakítás szükséges, úgy egy 2. időpontban befotózom a lakást. A képeket retusálom, majd elküldöm a kedves ügyfélnek, melyet bárhol felhasználhat.

Közben én elkezdek dolgozni a weboldalon. Előtte és menet közben az alábbi témakörökben egyeztetünk, majd az igények és lehetőségek tükrében elkészítem a weboldalt, általában 1-2 hetes határidővel.

Weboldal tartalma:

– 1-3 oldal ( általában ez bőven elég )

– egyedi design ( logó tervezés 2-3 variációval )

– menüpontok

– képgaléria

– google térkép

– kapcsolati űrlap

– ajánlatkérő űrlap

– többnyelvű honlap

– közösségi oldal integráció ( összekapcsolás )

– vendég vélemények

– reszponzív ( mobilon és tableten is jól működő oldalak )

– egyéb kérések egyeztetése

Az ár nem tartalmazza a domain és a tárhely költségét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

GY.I.K.

Általában 1-4 hét alatt elkészítem, a megrendeléstől számítva. Ez függ attól is, hogy a leírásokat mikor tudod nekem átadni, illetve milyen hamar tudunk egyeztetni a fotózás tekintetében. 

A fotózást követően a teljes összeg 50%-át szoktam elkérni áltában készpénzben. Majd miután kész a weblap, utána kérem a maradék 50%-ot.

A számlát csak magánszemélynek tudom kiállítani.

Amennyiben több weboldalt szeretnél rendelni, vagy meglévő ügyfelem vagy és később is igénybe szeretnéd venni webfejlesztés szolgáltatásom, úgy természetesen egyedi, kedvezményes árat fogok adni.

Ebben az esetben szintén egyedi árat adok, mert ha pl. 4 apartmanod van, akkor a fotózással 4x annyi időt töltök el, majd az utómunkálatok is 4x annyi időbe telnek. Természetesen a weboldal építés is több munkával jár. A jó hírem az, hogy a végső ár nem 4-szerese lesz, hanem jóval kedvezőbb ajánlatot fogsz tőlem kapni!